Blog

Modern technológiák a Kolibri felfújható gumicsónakok gyártásában

Modern technológiák a Kolibri felfújható gumicsónakok gyártásában

-A KOLIBRI felfújható gumicsónakok gyártása során kiemelkedően modern technológiák kerülnek alkalmazásra.
Az egyik ilyen technológia az HF hegesztés, amely lehetővé teszi a PVC szövet varrását számítógép vezérlésű folyamat során.
Ennek eredményeként a varrat rendkívül erős és rugalmas marad különböző hőmérsékleti és nyomásváltozások között.
Emellett a KOLIBRI csónakokban alkalmazott műanyag és alumínium alkatrészek, valamint a varrott termékek is saját gyártásúak, magas minőségi szabványoknak megfelelően.
Az innovatív megoldások és a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztik a csónakok tervezését és kialakítását.
A KOLIBRI csónakokat a modern technológiák alkalmazása teszi megbízható és tartós választássá, amely hosszú távú befektetést jelent a felhasználók számára.

MODERN TECHNOLÓGIÁK A KOLIBRI FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK GYÁRTÁSÁHOZ

A modern fejlett technológiák meghatározó szerepet játszanak a valóban magas minőségű és versenyképes felfújható csónakok gyártásában.
Nem lehet egy magas minőségű csónakot készíteni kézműves körülmények között, egyszerűen csak egy sablon, egy kés és egy szuper ragasztó segítségével.


A csónaknak elsősorban biztonságosnak kell lennie az utasok számára.
Minden kis részlet fontos a gyártásnál – a csónak szimmetrikus alakja, a varratok erőssége és minősége, a PVC anyag minősége, a standard és egységes tartozékok, amelyek könnyen cserélhetők.

25 ÉVES TAPASZTALAT A FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK TERVEZÉSÉBEN ÉS GYÁRTÁSÁBAN

A KOLIBRI története több mint 25 éves.
Ez a folyamatos fejlődés, az optimális megoldások keresése és az egyedi tapasztalatok szerzése a különböző méretű, típusú és célú felfújható csónakok tervezésében, gyártásában és tesztelésében.
Most a KOLIBRI egy profi csapat, amely már régóta elérték a nemzetközi szintet az ügyfelek bizalmának köszönhetően.
Ezt bizonyítja a széles kereskedői hálózatuk.

A KOLIBRI által használt modern technológiák közül az első említésre méltó az PVC szövet varratok hegesztése a HFW (High Frequency Welding) berendezéssel.
A hegesztési folyamatot egy számítógép vezérli, ami biztosítja a varrat egységességét a két felület azonnali egyidejű felmelegítése révén.
Az ilyen összekapcsolódás után a varrat nagyon erős, ugyanakkor nem veszti el rugalmasságát különböző hőmérsékleteken és a hajó kamráiban fellépő nyomásváltozásokkor sem.
Ez alapvető különbség az ragasztással kialakított varratokhoz képest.

Amikor különböző PVC alkatrészeket kapcsolnak össze a KOLIBRI csónakok esetében, használnak továbbá forrólevegős hegesztési technológiát, egyidejűleg a csatlakozandó felületek feszítésével speciális nyomóhengerek segítségével.
Egy speciális hőlégfúvó melegíti a varratokat, ami lehetővé teszi, hogy az PVC molekuláris szinten hegeszdjen össze.
Az ilyen varratok erősek, szigetelőképesek, hajtások és redők nélküliek.
Ugyanakkor ellenállnak a hőmérsékleti változásoknak is.

A KOLIBRI csónakok műanyag alkatrészei szinte teljes egészében saját gyártásúak, ezek műanyag és alumínium komponensek, valamint varrásból származó termékek a saját varróműhelyünkből.
A cég tervezői folyamatosan fejlesztik az alkatrészeket, ez egy kreatív folyamat, amely eredményeket hoz, és lehetővé teszi az felfújható csónakok kényelmének és biztonságának folyamatos növelését.

A KOLIBRI FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK EGYEDI TERVEZÉSI JELLEMZŐI

A KOLIBRI PVC felfújható csónakok légkamrái különálló hermetikus rekeszekre vannak osztva, hogy megfeleljenek az ISO nemzetközi szabványoknak, és ezek a rekeszek konikus alakot kapnak az optimális nyomás kiegyenlítés érdekében.
A rekeszek ugyanabból az PVC anyagból készülnek, HF (High Frequency) hegesztéssel.

A KOLIBRI mérnökeinek és tervezőinek egyedi fejlesztése például az evezők síne, amely elhagyta a menetes csatlakozást, könnyen használható és könnyen cserélhető.

A KOLIBRI csónakokhoz szánt műanyag alkatrészek magas minőségű polimerekből készülnek, és két komponensű ipari ragasztóval vannak rögzítve.

A KOLIBRI varróműhelye olyan egyedi csónak kiegészítő részeket is gyárt, mint például bimini naptetők, eltávolítható orrsátrak különféle huzatok, táskák, tartók, biztonsági mellények, sőt saját márkás ruházat is kapható már.

A „KOLIBRI” FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK GYÁRTÁSÁNAK TECHNOLÓGIÁI ÉS ALKALMAZÁSA

A KOLIBRI PVC felfújható csónakok gyártása magas szintű technológiákra épül, hogy hatékony legyen, függetlenül a csónak modelltől vagy sorozattól.
A kis egyszemélyes evezős csónaktól kezdve a nagy sebességű kormányzható motoroscsónakig, amely merev padlóval rendelkezik és több utast szállíthat, minden csónakot a legmodernebb, ellenőrzött és tesztelt alkatrészekből gyártanak.

A gyártási folyamat magában foglalja a minőségellenőrzést és a felhasználói visszajelzéseket, ami lehetővé teszi a folyamatos fejlesztéseket és optimalizálást a különböző csónakalkatrészek tekintetében.
Ennek eredményeként a KOLIBRI csónakok nem csúsznak el oldalra nagy sebességnél, könnyedén kilépnek a sikló mozgásba.
Szelepeink nem korrodálódnak, evezőink nem nyikorognak, varrataink nem szivárognak, és az árnyékolók gond nélkül felhelyezhetőek a csónakra.
Mindez nem található meg egy garázsban vagy ólban készült terméken, hogy a csónak megfeleljen az ipari szabványoknak.

Ezért, ha a KOLIBRI  felfújható csónakjait választja, biztos lehet benne, hogy egy modern technológiával készült terméket kap, amely sok éven át szolgálni fogja Önt, megbízható befektetés lesz, és egyszerűen örömet szerez a szép designjával.

Webáruház készítés
argep.hu cofidis_hu