Rólunk

A gyártóról:

A "KOLIBRI" hajógyártó cég 1995 óta Európa egyik piacvezető felfújható gumicsónak gyártója.
A cég három modern hajógyárat foglal magába, amelyek éves termelési kapacitása meghaladja a 70.000 db. vízi járművet. 
Az SCQ "KOLIBRI" gyártása megfelel az ISO / CD 6185 szabványnak, és a termékek a 2013/53 / EU direktíva szerint készülnek és CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.
A gyártási folyamat legfontosabb szempontja a gyártás folyamatos ellenőrzése, a verhetetlen minőség és tartósság kialakítása.
Az SSK "KOLIBRI" az egyetlen gyártó Európában, amely teljesen lefedi a kisvízi járművek és tartozékaik széles palettáját.
A felfújható gumicsónakok, alumínium hajótestes hajók, vízi biciklik, kajakok és műanyag csónakok huszonkilenc alapmodellje várja a fogyasztókat.
A különféle opcionális felszerelések és kiegészítők széles választékával lehetővé teszi a vásárló számára, hogy egyedi igényei szerint megfelelő hajót, csónakot és kiegészítőket válasszon magának.
A cég teljes körű szolgáltatásokat nyújt egyedi vagy speciális megrendelésekhez.
A "Kolibri" cég alapelve a maximális segítség nyújtás a fogyasztó számára a termékei által felmerülő bármely probléma esetén, mind a jótállási időszak alatt, mind a lejárat után.
A cég hároméves garanciát vállal a "KOLIBRI" felfújható és műanyag csónakokra és egy év garanciát a kiegészítő berendezésekre.kolibri gyárKolibri gyárkolibri gyártósorkolibri gyártósor

Rólunk:

A "Kolibri" forgalmazói hálózat több mint háromszáz hivatalos képviselőt foglal magában a világ több mint húsz országában.
Ezek közül, a mi cégünk a magyarországi elsőszámú, kizárólagos forgalmazója a KOLIBRI termékeknek.
A mi fő célunk a gyártó elveit tovább vinni, vagyis a fogyasztók elégedettségének a növelése és eladás után a maximálist támogatást nyújtani.
A mindenki által kedvelt termékhez, hozzákapcsolva a profi logisztikánkat és ügyfélközpontúságunk, a maximális elégedettség érdekében.
Pár évvel ezelőtt még kicsit bizonytalanabbak voltak vásárlóink gumicsónak web áruházunkban vásárolni, azonban eddigi munkánk eredményeképpen mára ez már teljesen kézenfekvő. Köszönhetjük ezt a vásárlóinktól kapott kivétel nélküli pozitív visszajelzéseknek, az értékesített gumicsónakok pozitív hírnevének.
Megtisztelő, hogy vásárlóink gyakran küldenek vissza képeket, vagy csak egyszerűen visszajeleznek:
-„Minden OK!”
-” A csónak nagyszerű.”
-„Ez az, amire számítottam”.
Tudjuk, nem vagyunk egyedül a piacon, de mi hiszünk abban, hogy minőségi termékeket adunk el nagy választékban és azt profi szinten, ezért talán többet tudunk nyújtani mint a versenytársak.
Mostanra cégünk a közel 15 éves kizárólagos Magyarországi forgalmazása alatt több ezer elégedett ügyféllel és sok viszonteladóval lett gazdagabb.
Mára a KOLIBRI márkanév Magyarország legismertebb csónak márkája és a magyarországi horgászok legkedveltebb márkája.
Mi büszkén forgalmazunk egy ilyen kiváló minőségű megfizethető áru, széles méret és színválasztékú terméket.
Törekszünk arra, hogy Mi legyünk az a gumicsónakokat forgalmazó, aki a legjobb minőséget nyújtja a legversenyképesebb árakon.

A legtöbb esetben raktárról értékesítjük csónakjainkat, de a viszonteladói hálózatunkon keresztül is pár napon belül, vagy akár másnapra megkaphatja gumicsónakját.
Ha tőlünk vásárol ár –érték arányban biztosan a legjobb választásra teszi voksát, ha a KOLIBRI gumicsónakokat választja.

Hozzánk bármikor bizalommal fordulhat, nincs szüksége a szerencsére, hogy jó minőségű gumicsónakot kapjon.
A Kolibri gumicsónakokat hosszú-hosszú évekig tudja majd gond nélkül használni.
A 3 év jótállás és a kifogástalan minőség szavatolja az értéktartást.

Mielőtt gumicsónakot vásárol, böngéssze, át az oldalakat igyekszünk sok fontos tájékoztatást adni a gumicsónakokról.
Galériánkban több tucat fényképet talál, ami remélhetőleg megkönnyíti a választást.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a Kolibri táborában üdvözölhetjük! 

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés