Miért vásároljon hivatalos forrásból?

Több megkeresésünk volt már, hogy átverték őket: hiányos, selejtes, vagy legrosszabb esetben teljesen más rosszabb minőségű gumicsónakot vásároltak, mint Kolibri és más vezető gumicsónak gyártók termékeiként.
Sajnálattal tapasztaljuk és szeretnénk ha, a fenti problémákat elkerülve, a hivatalos forrásból vásárolnák ezeket a termékeket.

Az internetnek hála az emberek vásárlása sokkal egyszerűbben, otthonról vásárolhatnak, kényelmesen és egyszerűen.
Viszont a valóságban ennek lehetnek hátrányai is, például amikor egy vásárlás során olyan termékkel találkozunk, aminek feltűnően kedvező lehet az ára.
Felmerül bennünk a kérdés, hogy történhet az, hogy kedvezőbb az ára, mint a hivatalos forgalmazónál?
Eddigi tapasztalataink alapján a következő esetek jöhetnek ilyenkor szóba a meghirdetett termékkel:
- Úgynevezett szürke importos vagy határon átcsempészett:
Ebben az esetben nem kapunk hivatalos magyarországi garanciát, magyar használati utasítást és semmilyen gyártói vagy forgalmazói támogatást.
A NEM hivatalos forrásból származó termékek beszerzési forrása kétséges eredetű, ezért ha a vásárolt termék, selejtes vagy akármilyen probléma merülne fel vele, akkor marad a drága szervizeltetés vagy rosszabb esetben úszott a pénzünk egy olyan termékért, ami használhatatlan!
- Csak előre utalással fizethető.
Ebben az esetben a terméket eladó eladási szándéka vagy a termék minősége erősen kérdéses lehet.
Általában a kifizetett termék helyett ilyenkor a megálmodott termék helyett egy selejtes, rosszabb minőségű, hiányos, más méretű vagy teljesen mást kaphatunk, valamit lehetőség van arra is, hogy rosszabb esetben semmi nem érkezik.
Mielőtt megkérdezhetnénk, hogy miért nem érkezett meg termék, vagy miért nem a megfelelő formában?
Az eladó egyszerűen eltűnik, vagy nem méltat minket semmilyen válaszra.


A fenti egyszerű példákon kívül, nagyon sok eset létezhet, ami miatt könnyen kerülhetünk nehéz helyzetbe, bizonyos esetekben még akár rendőrségre is, ártatlanul.
Felmerülhet Önben a kérdés, hogy megéri-e Önnek az a 5-10.000 Ft, ami zsebében marad, hogy kockáztasson akár több 100.000 Ft-ot ?
Ha szeretné olcsóbban, kockáztatás helyett figyelje, a hivatalos forgalmazók kedvezményeit vagy várjon a megfelelő akcióra.

Miért vásároljon hivatalos forrásból?
Minden termékünk hivatalos forrásból származik, így Ön élvezheti az ezzel járó előnyöket, a HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIÁT* vagy a MAGYAR NYELVŰ KÉZIKÖNYVET!
Ha hivatalos forgalmazótól vásárol, elkerülheti a kellemetlenségek sokaságát és probléma esetén, garantáltan az Önnek legkedvezőbb ügyintézésre számíthat, buktatók nélkül.

Vásároljon HIVATALOS MAGYAR FORGALMAZÓ-tól!


Webáruház készítés