MAAAX POWER 12.8V 150AH

Raktárkészlet: VAN
MAAAX POWER 12.8V 150AH
MAAAX POWER 12.8V 150AH
MAAAX POWER 12.8V 150AH
MAAAX POWER 12.8V 150AH
307 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Hosszú akkumulátor élettartam

Fedezze fel a Maaax Power LiFePO4 akkumulátorokat! Ezek az akkumulátorok hosszú élettartammal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy több töltési és kisülési ciklust képesek elviselni anélkül, hogy drasztikusan csökkenne a teljesítményük. Ezáltal hosszú távon megbízható energiaforrást nyújtanak az Ön alkalmazásaihoz. Válassza a LiFePO4 akkumulátorokat a megnövelt élettartam és a tartós teljesítmény érdekében!

Magasabb kivehető akkumulátor energia

A Maaax Power akkumulátorok kimagaslóan magas kivehető energiát nyújtanak, ami hosszabb üzemidőt eredményez és megbízhatóbb teljesítményt biztosít az Ön alkalmazásai számára. Az LiFePO4 technológia energiasűrűsége nagyobb, ami lehetővé teszi több energia tárolását kisebb méretű cellákban. Emellett rendkívül stabilak és biztonságosak, és hosszabb ciklusélettartamot kínálnak, így hosszú távon megbízható energiaforrásként szolgálnak. Válassza a Maaax Power LiFePO4 akkumulátorokat, hogy élvezze a magasabb kivehető energiát és a tartós teljesítményt!

Kiemelkedő Energia hatásfok

Fedezze fel a Maaax Power LiFePO4 akkumulátorokat! Ez a technológia kiemelkedő energiahatékonyságot nyújt, ami azt jelenti, hogy az akkumulátorok magasabb kivehető energiával működnek. Ez lehetővé teszi hosszabb üzemidőt és hatékonyabb teljesítményt az Ön alkalmazásai számára. Ráadásul az akkumulátorok megnövelt energiasűrűsége révén több energiát tudnak tárolni kisebb méretű cellákban. Tehát válassza a LiFePO4 akkumulátorokat, hogy kiaknázhassa a kiemelkedő energiahatékonyság előnyeit!

Csökkentett súly és méret

A Maaax Power akkumulátorok kimagaslóan magas kivehető energiát biztosítanak, miközben csökkentett súllyal és mérettel rendelkeznek. Ezáltal könnyebb és kompaktabb energiaforrást kínálnak az Ön alkalmazásai számára. A LiFePO4 technológia lehetővé teszi a nagyobb energiatárolást a kisebb méretű cellákban, így könnyedén integrálhatók hordozható eszközökbe vagy más helyszínekre, ahol a hely korlátozott. Tehát válassza a LiFePO4 akkumulátorokat, hogy élvezze a csökkentett súly és méret előnyeit a hordozhatóság és a praktikusság terén!

Multifunkcionális felhasználás

A Maaax Power akkumulátorok rendkívül multifunkcionálisak, és számos felhasználási lehetőséget kínálnak. Kiemelendő, hogy 12 voltos rendszerekben is hatékonyan működnek, így ideálisak lehetnek a járművek, hajók, lakókocsik és más közlekedési eszközök energiatárolására. A 12 voltos felhasználási lehetőségeik révén könnyedén integrálhatók a meglévő rendszerekbe, és megbízható áramforrást nyújtanak. Tehát válassza a LiFePO4 akkumulátorokat a multifunkcionális felhasználás és a 12 voltos rendszerek előnyeiért!

 

TULAJDONSÁGAI
Kapacitás 150Ah
Teljes energia 1920Wh
Névleges feszültség 12,8V
Akkumulátor belső ellenállása ≤200 m Ω
Élettartam >2500 ciklus 100%-on >3500 ciklus 80%-on
Normál töltési feszültség 14,6+0,2V
MAX. töltőáram 100A
Ajánlott optimális töltőáram 50A
Folyamatos kisülési áram 100A
Ház anyaga ABS
IP védettség IP56
Méretek (hosszúság x szélesség x magasság) 483x170x241 mm
Súly (tartozékok nélkül) 24 kg
Töltéshez ajánlott környezet hőmérséklete 0-45°C
Kisülési hőmérséklet -20-60°C
Tárolási hőmérséklet 0-40°C
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
LFP_12_8_150
Vélemények
Webáruház készítés
argep.hu cofidis_hu